Springkussen huren bij Party-Rent Almere  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159

Springkussen huren Almere

U wilt een springkussen huren in (of in de buurt van) Almere? Dan zit u goed bij Party-Rent Almere, het adres voor springkussens en andere leuke kinderattracties. Als u dit jaar eens echt goed wilt uitpakken op het buurtfeest, kinderfeest of ander feest, dan mag kan een springkussen eigenlijk niet ontbreken. We hebben springkussens in verschillende maten en uitvoeringen, dus er is ongetwijfeld een geschikt model voor uw gelegenheid. Wanneer u besluit bij ons een springkussen te huren kunt u er vanuit gaan dat deze voldoet aan de gestelde normen en eisen. Natuurlijk wordt het springkussen geleverd met alle nodige accessoires, zoals een blower en haringen om het kussen vast te zetten.

Springkussen huren Almere – uitvoeringen

Bij ons kunt u verschillende springkussens huren. Geschikt voor alle locaties, van de achtertuin tot een plein of veld. U kunt ook kiezen voor een springkussen met extra vermaak, zoals een glijbaan of verschillende hindernissen.

Onze springkussen verhuurcollectie:

 • Fun City
  Op dit grote springkussen kunnen de kids helemaal losgaan. Het heeft een lengte van acht meter en is vier meter breed. Dit kussen is voorzien van leuke extra’s zoals twee kruiptunnels en een klimgedeelte.
 • Piratenschip
  Schip ahoy! Weer eens iets anders, een springkussen in de vorm van een piratenschip. Compleet met mast, piraten en loopplank. Leuk idee voor een themafeest!
 • Clown
  Een ‘traditioneel’ springkussen in vrolijke kleuren. Lekker ruim opgezet, zodat veel kinderen er tegelijk van kunnen genieten. Ideaal voor buur- of schoolfeest.
 • Glijbaan
  Een leuk springkussen met een glijbaan van de zijkant naar de voorkant. Uren spring- en glijplezier, super voor een kinderfeestje.
 • De blower en haringen zijn bij de verhuur van deze springkussens inbegrepen, een elektriciteitspakket is optioneel.

Kosten springkussen huren Almere

De kosten voor het huren van een springkussen in Almere liggen tussen de 75 en 125 euro, bekijk hier onze prijzen. Naast springkussens kunt u ook bij ons terecht voor andere kinderattracties, zoals megaspellen, een popcornmachine, een suikerspinapparaat en een limonadefontein. Kortom, we hebben alles om het feest voor de kinderen compleet te maken.

Wilt u meer weten over het huren van een springkussen in Almere of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie:
springkussens.
Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere