Party- en Horeca verhuur Almere  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159Verhuur servies, bestek en catering artikelen

Bij Party-Rent Almere kunt u alles huren voor de succesvolle catering van uw feest of evenement. Ook voor bijvoorbeeld de verhuur van barbeques en biertaps bent u bij ons aan het goede adres. Zoekt u iets anders en kunt u het niet direct op onze website vinden? Neem dan gerust even contact met ons op, dan gaan we ons best voor u doen!

Servies, bestek en glazen huren

Wij hebben diverse soorten servies, bestek en glazen te huur. Klik op onderstaande links voor prijzen en foto’s; u kunt direct online huren. Klik op de links voor prijzen en foto’s:

Een biertap huren is eenvoudig; kies de tap met het formaat dat bij uw feest of evenement past en bestel een fust met het gewenste aantal liters bier erbij. Ook keukenapparaten zoals een grote koelkast, chafing dishes en professionele koffiezetapparaten zijn bij ons te huur. Klik op de links hier onder voor prijzen en foto’s:Biertap en keukenapparaten huren

Een beetje aankleding van uw tafels maakt uw feest of evenement meteen sfeervol. Tafellinnen is hiervoor zeer geschikt. Het opdienen van verschillende gerechten kan perfect op ons assortiment schalen en manden. Kijk ook onder:
  BESTEK
  KEUKEN

Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere